Isoset Pöytyän nuokkarilla

Pöytyän seurakuntatalon nuorisotila

Kaikkien isosten yhteinen tapaaminen!

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi

Nuorten omat sivut

Järjestäjä

Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Yläneen kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti Olen parhaiten tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin. Maanantai ja tiistai ovat yleensä vapaapäiviäni.

Minut löytää sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä viettämässä seurakunnan kanssa jumalanpalvelusta kirkossa tai seurakuntatalolla. Viikonloppuisin olen mukana seurakuntalaisten tärkeissä juhlahetkissä: ristiäisissä ja avioliittoon vihkimisissä. Myös surun hetkellä olen vierelläkulkijana. Hautajaisissa olen omaisten kanssa saattamassa kuollutta läheistä viimeiselle matkalle ja siunaamassa tätä haudan lepoon.

Arkisin tapaan seurakuntalaisia, pidän erilaisia hartaushetkiä, kuuntelen ja keskustelen. Ilokseni saan vierailla lasten kerhoissa, päiväkodeissa ja alakouluissa. Pidän aamunavauksia yläkouluilla ja vastaan seurakunnan rippikoulusta yhdessä nuorisotyöntekijän kanssa. Olen mukana myös seurakunnan isostoiminnassa.

Minun kanssani voi keskustella luottamuksellisesti. Minuun saa yhteyden puhelimitse numerosta 040-576 4757 tai sähköpostitse merelle.fagerstrom@evl.fi. Minut löytää myös facebookista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Seurakuntapastori/Kasvatus
Yläneen kirkkoalue
Kirkkokuja 2 C
21900 Yläne