Saaristoseikkailu

Saaristoseikkailu

Harvan saari

Lähde seikkailuun yhdessä Paimion rovastikunnan muiden nuorten kanssa!

Paimion rovastikunnan alueen 04-08 vuosina syntyneille järjestetään Harvan saaressa Saaristoseikkailu – päivä, jossa ohjelmassa on mm. korikiipeilyä, melontaa sekä muuta seikkailuhenkistä toimintaa.
Päivään on kiintiö 20 lasta/seurakunta.

Päivän hinta on 20e / hlö, sisaralennus 10e

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Paimion seurakunnan, Sauvon-Karunan seurakunnan, Liedon seurakunnan, Auran seurakunnan sekä Pöytyän seurakunnan kanssa.

Lisätietoja päivästä saat nuorisotyönohjaaja Teija Haakanalta

p. 050-571 2532 tai teija.haakana@evl.fi

Järjestäjä

Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Yläneen kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Yläneen Kanttorila

Perhekahvila

Perheiden yhteinen aamupäivä

Oripään seurakuntatalo