Lasten tanssi

Kaulanperän koulu

KiddieJam-tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta

Pienet tanssijan alut saavat ohjaajan valitsemia maistiaisia baletin, kansantanssin, showtanssin, streetlajien ja paritanssien perusteista ja kehittävät samalla tanssillisia perustaitoja.

Kaulanperän koululla

3-6-vuotiaat klo:17-17.45

Hinta 40e/ kausi

Ryhmään mahtuu 20hlö

Järjestäjä

Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Yläneen kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Riihikosken seurakuntatalo

Joulunäytelmä

Joulunäytelmä päivä- ja perhekerholaisille Riihikosken srk-talolla

Kyrön seurakuntakoti

Joulunäytelmä

Joulunäytelmä päivä- ja perhekerholaisille Kyrön srk-kodissa

Yläneen kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan lasten kauneimpia joululauluja!