Isä-lapsi ilta

Isä-lapsi ilta Riihikosken seurakuntatalo

Illan aikana lauletaan, leikitään, tehdään laastihommia, hiljennytään hetkeksi ja syödään iltapalaa. Tule rohkeasti mukaan yhden tai useamman lapsen kanssa. Vietetään yhdessä puuhakas ilta. Tervetuloa!

ke 15.11. klo 17.30 - 19.30 Riihikosken srk-talo (ilmoittaudu 10.11. mennessä minna.truhponen@evl.fi)

Huom! Lapselle/lapsille askartelun kestävät vaatteet. Laastihommissa voi likaantua.

Pöytyän kirkkoalue

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Yläneen Kanttorila

Perhekahvila