Retket ja leiri

Pöytyän seurakunnassa järjestetään oma kesäleiri Yläneen Rantapappilassa tai osallistutaan Arkkihiippakunnan seurakuntien yhteisille leireille  esim. Loiskis ja Partaharjun suurleiri Pieksämäellä 24.-29.7.2019.

Lue uutinen Partaharjun leiristä Nuori Kirkko ry.n sivuilta

Suurleiri 2019 leirin sivut

Paimion rovastikunnan varhaisnuorisotyön

SAARISTOSEIKKAILU

-päivä 22.9.2018 Harvan saaressa klo 10-15 (9-16)

Paimion rovastikunnan alueen 04-08 vuosina syntyneille järjestetään Harvan saaressa Saaristoseikkailu – päivä, jossa ohjelmassa on mm. korikiipeilyä, melontaa sekä muuta seikkailuhenkistä toimintaa. Päivään on kiintiö 20 lasta/seurakunta.

Tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittaudu mukaan

Päivän hinta on 20e / hlö, sisaralennus 10e

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Paimion seurakunnan, Sauvon-Karunan seurakunnan, Liedon seurakunnan, Auran seurakunnan sekä Pöytyän seurakunnan kanssa.

Lisätietoja päivästä saat Teijalta

p. 050-471 2532 tai teija.haakana@evl.fi

Saaristoseikkailu 04-08-syntyneille Harvan saaressa 22.9.2018 klo 10-15. Päivään mahtuu 20 lasta/ seurakunta.

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.