Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi joululaulutervehdyksellä!

Voit tilata laulutervehdyksen Pöytyän ja Oripään kunnan alueelle. Tervehdyksen esittävät haluamallesi henkilölle paikalliset musiikin harrastajat henkilökohtaisestiEpidemiatilanteesta johtuen, laulu esitetään ulkona riittävät turvavälit huomioon ottaen. Varmistathan, että tervehdyksen saajan on mahdollista siirtyä vähintäänkin ulko-ovelle. Kaikkien alueen palvelukotien asukkaille Pöytyän seurakunta toimittaa yhteisen jouluisen videotervehdyksen. Näihin ei siis toimiteta yksittäisiä tervehdyksiä.

Laulutervehdyksiä toimitetaan 1.12. alkaen. Vastaanottajan kanssa sovitaan ajankohta etukäteen. Tilaamalla tuet Suomen Lähetysseuran joulukeräystä maailman lasten puolesta.

Esitettävät joululauluvaihtoehdot

1. Arkihuolesi kaikki heitä
2. En etsi valtaa loistoa
3. Maa on niin kaunis
4.
Joulupuu on rakennettu
5. Ilouutinen

Tervehdyksen hinta 10 €/laulu sisältää myös joulukortin. Halutessasi voit tilata 1-2 laulua samaan tervehdykseen.

Maksutiedot

Maksu 10 €/laulu 8.12.2020 mennessä Pöytyän seurakunnan tilille nro FI71 5536 0620 0022 14, viestiksi ”Joulukortti laulaa lähetystyölle”.
Seurakunnan kotisivujen tilauslomakkeella tilattuna, maksu suoritetaan verkkomaksuna tilauksen yhdeydessä.

Tilaukset

Pystymme toimittamaan kullakin kirkkoalueella 20 ensimmäistä tilausta.  Pöytyän kirkkoalueen tilaukset täynnä!

Tervehdyksen voit tilata tästä lomakkeella (Katrina-palvelu) Huom! tilaus maksetaan verkkomaksuna tilauksen yhteydessä. Tilauslomakkeella tilattavissa viimeistään su 29.11.

Tai pe 27.11. mennessä Pöytyän kirkkoherranvirastosta p. 02- 7764 500. Ma, to klo 9-12 ja 13-15 sekä ti, ke, pe klo 9-12

Joululaulutervehdysmainos. Lomake avoinna 11.-29.11.20. Joulukortisteina: tähti, pallo ja lumihiutale.