Haluatko ilahduttaa ystävääsi Pöytyällä tai Oripäässä!
Samalla autat Suomen Lähetysseuran joulukeräyksen kautta kehitysmaan lapsia.

Voit tilata jouluisen laulutervehdyksen, joka toimitetaan haluamallesi henkilölle viikolla 49-51.

Tervehdyksen esittää henkilökohtaisesti ryhmä musiikin harrastajia ja se sisältää käynnin kotiovella sekä joulukortin. Vastaanottajalle ilmoitetaan etukäteen, milloin tervehdys toimitetaan. Pystymme toimittamaan kullakin kirkkoalueella 20 ensimmäistä tilausta.

Tervehdyksen hinta 10 € maksetaan 7.12. mennessä Pöytyän seurakunnan
tilille nro  FI71 5536 0620 0022 14, viestiksi ”Joulukortti laulaa lähetystyölle”

Mikäli haluat tilata samalle henkilölle useamman laulun,
täytä lomake uudestaan kunkin laulun kohdalta.
Hinta on tällöin 10 €/ laulu.

Viime vuonna kauneimmaksi joululauluksi äänestetyn Varpunen jouluaamuna -laulun sanat, jossa ”köyhälle annetun siemenen sai oma veli enkelten maasta” kuvaavat yhteisvastuun syvintä sanomaa. Olemme kaikki toinen toisillemme sisaria ja veljiä niin kotona kuin myös kansainvälisesti. Maailman lapset ovat meidän omiamme. Kun autamme yhtä, autamme samalla kokonaisia yhteisöjä. Juuri tästä on kyse myös joulun sanomassa – rakastamisesta ja rakastetuksi tulemisesta, siitä, ettei ketään jätetä yksin, rouva Jenni Haukio toteaa.

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille – kampanjan suojelijana Jenni Haukio

Joululaulutervehdys
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Kiitos tilauksesta! Hyvää adventinaikaa!

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.