NUISKU

Ilmoittaudu Pöytyän seurakunnan järjestämään NUISKU-koulutukseen. Kurssille voit osallistua, kun olet käynyt 1. vuoden isoskoulutuksen peruskurssilla.

Nuisku-kurssilla opiskellaan ihmissuhdetaitoja nuoren näkökulmasta. Kurssilla vahvistetaan puhumiseen ja kuuntelemiseen sekä ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja.

Lisää NUISKUsta voit lukea Nuori Kirkko ryn. sivuilta

Ilmoittaudu NUISKU-koulutukseen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.