Hei sinä upea, huippu tyyppi. Taidamme etsiä juuri sinua!

Työnhaku 2018 rippikoululeireille

Tule leirille isoseksi, ohjaamaan, opastamaan, laulamaan, leikkimään, kulkemaan rinnalla ja olemaan avuksi. Tällä lomakkeella voit hakea Pöytyän seurakunnan Hiihtoloman riparille isoseksi. Ripari pidetään 16.-22.2.2019 Taivassalon seurakunnan leirikeskus Mansikkakarissa. Konfirmaatio on Pöytyän kirkossa 5.5.2019 klo 11.00.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.