KAIKILLE RIPPIKOULURYHMILLE ON LÄHETETTY SÄHKÖPOSTILLA OHJEISTUS KOSKIEN KESÄKUUN ALKUPUOLISKON RIPPIKOULUTAPAHTUMIA, JOS ET OLE VIESTIÄ SAANUT OTA PIKAISESTI YHTEYS SUSANNAAN susanna.nieminen@evl.fi tai 040-750 8014.

Rippikoulut 2020

• Toistaiseksi kaikki rippikoulu- ja nuorisotyön toiminta on peruutettu 13.5. asti.

• Kaikki konfirmaatiot on siirretty alkusyksyyn. Päivämääristä ilmoitamme mahdollisimman pian.
  • Vironriparille ei lähdetä Saarenmaalle.
  • Kesän rippikoulujen päivärippikoulu ja vironripari toteuttamismuodosta ei ole vielä tietoa. Ensisijaisesti rippikoulut pyritään toteuttamaan pääosin alkuperäisenä ajankohtana.
  • Rippikoululaisille ja huoltajille on lähetetty sähköpostia rippikoulusta koronavirukseen liittyen. Mikäli et ole sähköpostia saanut, ilmoita sähköpostiosoitteesi Susannalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

• Mikäli et ole vielä ilmoittanut Susannalle riparipassin puuttuvia suorituksia alla olevan ryhmäkohtaisen ohjeistuksen mukaisesti, ilmoita asiasta sähköpostilla susanna.nieminen@evl.fi.

• Syyslomariparilaiset: Jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin Diakonia- ja lähetyspäivä 14.3.

• Hiihtolomariparilaiset: Jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin Diakonia- ja lähetyspäivä 14.3., Teemajumiksen suunnitteluilta 1.4. ja teemajumis 5.4. yksi pääsiäisajan jumalanpalvelus tai oppitunnit 19.4.

• Päiväriparilaiset: Jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin Diakonia- ja lähetyspäivä 14.3., oppitunti 1.4. tai yksi pääsiäisajan jumalanpalvelus.

• Vironriparilaiset: Jos sinulta puuttuu riparipassista jokin muu suoritus kuin DIakonia- ja lähetyspäivä, Teemajumiksen suunnitteluilta ja teemajumis 22.3. tai yksi pääsiäisajan jumalanpalvelus.

Rippikouluun liittyvissä asioissa kaikki yhteydenotot ryhmästä riippumatta:
susanna.nieminen@evl.fi tai 040-750 8014

RIPPIKOULURYHMÄT JA KONFIRMAATIOT 2020

Päiväripari 1.-5.6.2020
Konfirmaatio 7.6. klo 11 Pöytyän kirkossa SIIRRETTY
Päiväriparin oppitunnit syys-, loka-, marras-, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa Kyrön srk-kodilla ja Oripään srk-talolla. Rippikoululainen osallistuu kuukausittain oppitunteihin joko Karinaisissa tai Oripäässä.

Syyslomaripari 12.-18.10.2019 Virroilla Marttisissa
Konfirmaatio 22.3. klo 11 Yläneen kirkossa SIIRRETTY