Lapsi piirtää
Päiväkerho

Kerhoissa leikitään, lauletaan, musisoidaan, askarrellaan ja hiljennytään hartauteen.
Lapsen tahtiin ja jokaista pientä ihmistä arvostaen.

Seurakuntamme päiväkerhot toimivat koko Pöytyän alueella maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana. Päiväkerhoissa kohtaavat 3 - 5- vuotiaat lapset.

Päiväkerhoissa hiljennymme jokaisella kerhokerralla hartauteen ja samalla tutustumme Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin. Opimme toisistamme ja toisiltamme.

Taiteellisia kokemuksia ja elämyksiä koemme viikottain, askartelun, maalamisen sekä musisoinnin merkeissä. Toiminnallinen tekeminen on kerhoissamme tärkeässä asemassa ja siksi leikimme yhteisiä leikkejä, jumppaamme, tutustumme satuhierontaan, ulkoilemme ja seikkailemme mielikuvitusmaailmaan. Rauhoitumme kuuntelemalla satuja.

Kerhoissa syömme omia eväitä samalla kun opimme pöytätapoja. Teemme joskus retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin lähiympäristössä. Kerhoissamme vierailevat lapsityön pappi, hammashoitaja ja valokuvaaja.

Juhlia vietämme kirkkovuoden mukaan.

Päiväkerhoissa on turvalliset ja lapsille tutuksi tulevat aikuiset, joiden kanssa on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista samalla kun voi solmia uusia ystävyyssuhteita toisiin lapsiin.

Tervetuloa mukaan! Meillä on kivaa.

Päiväkerhotoiminta 2020 - 2021

4-5-vuotiaiden kerhot

Kyrössä tiistaisin klo 9.-12.00 ja torstaisin klo 13.- 16.00.

Yläneellä tiistaisin klo 13.-16.00 ja torstaisin klo 9.-12.00.

3-5-vuotiaiden kerhot:

Riihikoskella  maanantaisin  klo 9.00 - 12.00 ja perjantaisin klo 9.00 - 12.00.

Oripäässä  tiistaisin ja perjantaisin klo 9.-12.00.

Heikinsuon koululla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.15 - 16.00.

3-vuotiaiden kerhot:

Kyrössä maanantaisin  klo 9.- 11.00.

Yläneellä tiistaisin klo 9.- 11.00

Seurakuntamme päiväkerhot ovat maksullisia.

Kerhomaksut kaudelle 2020 / 2021: 2 x viikossa käyviltä 50€ / syyskausi ja 50€ kevätkausi. 1 x viikossa käyviltä 30€ / syyskausi ja 30€ kevätkausi. Sisaralennus -50%. Kerhomaksut laskutetaan syys- ja kevätkauden alussa. Päiväkerhon syyskausi kestää elokuusta joulukuulle, ja kevätkausi tammikuusta toukokuulle.

HUOM! "Vanhat" kerholaiset eivät siirry automaattisesti "listoille", vaan ilmoittautuminen pitää tehdä syksyn kerhoihin uudestaan.

Kerhoihin voi ilmoittautua pitkin vuotta, mutta "linkki" on aktiivisena vain tietyn ajan. Ota päiväkerho asioissa yhteyttä minna.truhponen@evl.fi

Muutokset kerhopaikoissa ja -ajoissa ovat mahdollisia, mutta niistä ilmoitetaan aina etukäteen. Ryhmän toteutumiseen vaikuttaa myös ilmoittautuneiden kerholaisten määrä.

Ennen kerhon alkua teihin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Aina voi myös olla yhteydessä kerhonohjaajiin. Tervetuloa päiväkerhoon!

Ilmoittaudu tästä syksyn 2020 & kevään 2021 kerhoihin

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.