Patikkaripari

Patikkariparilla patikoidaan Savojärven ympäri sekä Pukkipalon kierroksella. Yhtenä päivänä melotaan Savojärvellä Silver Riverin inkkarikanooteilla. Talven tapaamisten aikana tutustutaan toisiimme ja opetellaan asioita kristinuskosta.

Patikkariparin aikataulu

Rippikouluun kutsutaan kirjeitse jokainen vuoden 2022 aikana 15-vuotta täyttävä Pöytyän seurakunnan jäsen.
Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella kirjeen ohjeiden mukaisesti.

Rippikoulusta järjestetään nuorille infotilaisuudet kouluissa elokuun aikana ja huoltajille on tarjolla etäilta Teamsin kautta.

Rippikoulu alkaa kls. yhtyeen konsertilla Kisariihessä la 11.9.2021 klo 15.00.

Patikkariparin aloitusviikonloppua vietetään Yläneen seurakuntatalolla ja kirkossa la 18.9.2021 klo 10.-14.00 ja su 19.9.2021 klo  10.-14.00.

Teemapäivä Yläneen seurakuntatalolla, jonka aikana valmistellaan jumalanpalvelus su 27.3.2022 klo 15.00-17.30 ja yhteistä messua vietetään Yläneen kirkossa klo 18.00.

Telttaleiri pidetään Savojärven Rantapihassa sekä Pukkipalon reitillä 27.6.-1.7.2022.

Konfirmaatiota varten harjoitellaan heti leiriltä paluun jälkeen. Leiriläiset haetaan Yläneen kirkolta harjoitusten jälkeen.

Konfirmaatio on Yläneen kirkossa su 3.7.2022 klo 11.00.

Yleistä

Ryhmän tapaamisiin ja leirille kuljetaan omin kyydein, yhteiskuljetusta ei ole järjestetty.
Kyytiongelmissa voit olla yhteydessä Teijaan, koitetaan sopia kimppakyydeistä.

Leiriä varten tarvitset makuupussin, alustan ja teltan sekä hyvät kengät patikointiin.
Lainavarusteita on mahdollista saada käyttöön. Seurakunnalla on makuualustoja sekä makuupusseja.

Rippikoulun aikana viestintä tapahtuu pääosin sähköpostin välityksellä ja myös näille sivuille päivittyvät tärkeät tiedot.
Voidaan myös tehdä esim. WhatsApp-ryhmä, jos se on kaikkien mielestä tarpeellinen.

Ryhmänohjaajille saa aina soitella tai viestitellä, vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Patikkariparin ryhmästä huolehtivat

Merelle Peltonen Galindo, pappi (palaa töihin virkavapaalta 2.8.)

sekä

Teija Haakana, nuorisotyönohjaaja
teija.haakana@evl.fi

Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue

Olen osittaisella virkavapaalla 31.12.2021 asti ja teen 50% työaikaa.

Vastaan varhaisnuorisotyöstä eli 7-12-vuotiaiden toiminnasta koko Pöytyän seurakunnan alueella.
Minut löytää koulujen pihoilta ja koululaisten iltapäiväkerhoista. Toimistoni kulkee mukana ympäri seurakuntaa.

Minut tavoittaa varmimmin työnumerosta tai sähköpostilla.

Seurakuntapastori (virkavapaalla 19.6.2020-1.8.2021)
Yläneen kirkkoalue