Seurakunnan nimikkolähetit

Katri Linnasalo

Hän on työskennellyt Suomen Lähetysseuran
työntekijänä vuodesta 1984 alkaen
raamatunkäännöstyössä Papua Uusi Guineassa.

Alla Katrin lähettämä viimeisin nimikkokirje.

Katri Linnasalo elokuu 2020 pdf liitetiedostona

Katri Linnasalon kirje elokuu 2020 tekstinä sivustolla

Roy Rissanen

Roy Rissanen lentokoneen vieressä, taustalla lentokoneen lastausta

MAF:n työssä lentää maailmanlaajuisesti noin 130 lentokonetta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. MAF:n lentokoneilla toteutetaan vuosittain noin 60.000 lento-operaatiota, jotka vievät apua, iloa ja toivoa kehitysmaiden vaikeimmassa asemassa oleville ihmisille. Usein MAF myös avustaa katastrofiaputyössä sekä toteuttaa hengen pelastavan sairaslennon.

MAF (Suomen Lähetyslentäjät) lentää elämän puolesta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. Siellä, missä etäisyydet ovat pitkät, maantiet puuttuvat.

Pöytyän nimikkolähetti Roy Rissanen työskentelee lähetyslentäjän tehtävissä Liberiassa ja Guineassa.

Sirpa ja Roy Rissanen - MAF Suomi

Anna-Maija ja Matti Kaipainen

Kylväjä tekee yhteistyötä useiden Ateenassa toimivien kreikkalaisten pakolaisjärjestöjen kanssa auttaakseen varsinkin Keski-Aasiasta tulleita pakolaisia, mutta työ tavoittaa siirtolaisia myös monesta muusta maasta. Järjestöt huolehtivat heidän päivittäisistä tarpeistaan, rohkaisevat ja neuvovat heitä sekä arkielämään liittyvissä että hengellisissä kysymyksissä.

Lähivuosina Kylväjän pakolaistyötä pyritään laajentamaan Pohjois-Kreikkaan perustamalla yhteistyössä paikallisen evankelisen seurakunnan kanssa kristittyjen pakolaisten asuntola kotouttamisohjelmineen.

Lähetysyhdistys Kylväjä – Lähetys – rakkautta, elämää, työtä (kylvaja.fi)

Diakonissa/Lähetyssihteeri (lomalla 23.12.2020-4.1.2021)
Oripään kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kertuntie 5
32500 Oripää

Puhelinpäivystys tiistaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäynnit ja diakonia-avustusasiat Oripään ja Yläneen kirkkoalueilla
  • Lähetystyö koko seurakunnan alueella