Taloudellista apua seurakunnalta?

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella taloudelliseen kriisitilanteeseen johtaneista syistä ja elämänhallintaan liittyvistä asioista täysin luottamuksellisesti. Yhdessä voidaan miettiä, miten tilanteesta voidaan päästä eteenpäin.

Seurakunnan antama taloudellinen avustus on luonteeltaan kertaluonteista ja viimesijaista apua ennakoimattomissa kriisitilanteissa.

Avustus voidaan antaa osto-osoituksena ruokakauppaan.

Avustusta ei anneta päihtyneelle tai uhkaavasti käyttäytyvälle henkilölle.

Avustusta ei anneta, jos avuntarve on jatkuvaa / usein toistuvaa, eikä ole oletettavissa, että avustamisella on selkeää tilannetta parantavaa vaikutusta.

Uusi-Toivo lounaat

Oripään seurakuntatalolla (Kertuntie 5). Lounaan hinta 5€ / henkilö. Työttömät, opiskelijat, kotiäidit ja -isät 1€/henkilö. Lounas on peruttu toistaiseksi koronavirusepidemian takia.

Aamukahvit

juodaan parillisten viikkojen perjantaina klo 9 Riihikosken seurakuntatalolla (Kauppakuja 2). Pidetään huolta käsihygieniasta sekä turvaväleistä ja osallistutaan vain terveenä.

EU-ruokaa jaetaan

Pöytyän seurakunnan kautta. Voit kysyä diakoniatyöntekijöiltä ruoka-apua, sillä tuotteita riittää.

Lahjaleipää

saa kuntien työllistämispalveluiden, sosiaalitoimien, kotihoidon ja vapaaehtoisten välityksellä.  Halutessasi leipää ota yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin.

Viipaloitu hiivaleipä.
Seurakunta jakaa myös lahjaleipää, kysy työntekijöiltä!

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Puhelinpäivystyn torstaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella

Diakonissa/Lähetyssihteeri
Oripään kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kertuntie 5
32500 Oripää

Puhelinpäivystys tiistaina klo 9 - 11, muulloinkin mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäynnit ja diakonia-avustusasiat Oripään ja Yläneen kirkkoalueilla
  • Lähetystyö koko seurakunnan alueella