Taloudellista apua seurakunnalta?

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella taloudelliseen kriisitilanteeseen johtaneista syistä ja elämänhallintaan liittyvistä asioista täysin luottamuksellisesti. Yhdessä voidaan miettiä, miten tilanteesta voidaan päästä eteenpäin.

Seurakunnan antama taloudellinen avustus on luonteeltaan kertaluonteista ja viimesijaista apua ennakoimattomissa kriisitilanteissa.

Avustus voidaan antaa osto-osoituksena ruokakauppaan.

Avustusta ei anneta päihtyneelle tai uhkaavasti käyttäytyvälle henkilölle.

Avustusta ei anneta, jos avuntarve on jatkuvaa / usein toistuvaa, eikä ole oletettavissa, että avustamisella on selkeää tilannetta parantavaa vaikutusta.

Uusi-Toivo lounaat Oripään seurakuntatalolla (Kertuntie 5). Lounaan hinta 5€ / henkilö. Työttömät, opiskelijat, kotiäidit ja -isät 1€/henkilö. Lounas toteutuu keväällä 2020 seuraavasti: 28.1.; 25.2.; 24.3. ja 21.4. klo 11 - 12.30. Peruttu toistaiseksi koronavirusepidemian takia.

Aamukahvit juodaan parillisten viikkojen perjantaina klo 9 (10.1. lähtien) Riihikosken seurakuntatalolla (Kauppakuja 2). Peruttu toistaiseksi koronavirusepidemian takia.

EU-ruokaa jaetaan Pöytyän seurakunnan kautta. Voit kysyä diakoniatyöntekijöiltä ruoka-apua, sillä tuotteita riittää.

Lahjaleipää saa kuntien työllistämispalveluiden, sosiaalitoimien, kotihoidon ja vapaaehtoisten välityksellä.  Halutessasi leipää ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Seurakunta jakaa myös lahjaleipää, kysy työntekijöiltä!
Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue