Varhaisnuoret

Varhaisnuoret ovat 7-14-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille tarjotaan seurakunnan toimesta leirejä, retkiä, kerhoja sekä toimintaa koulujen lomien ajaksi.

Tavoitteena on taata kaikille varhaisnuorille mahdollisuus osallistua kohtuuhintaiseen toimintaan oman kodin lähellä sekä samalla tukea vanhempia kasvatustehtävässä. Kristinuskon sanoma on läsnä, hartauksien, tarinoiden, laulujen ja muun yhteisen puuhastelun myötä.

Varhaisnuorisotyöntekijä
Kyröntie 67
21800 Kyrö

Toimin nuorisotyöntekijänä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Vastuualueeni on varhaisnuorisotyö, 7 - 14v. lasten kerhotoiminta sekä kouluyhteistyö, mutta toimin myös muussa nuorisotyössä.

Olen mukana myös isoiskoulutuksessa sekä osallistun rippikoulutyöhön.

Toivon, että otatte minuun rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa nuorisoon liittyvissä asioissa, jos siihen tunnette tarvetta. Minut tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai löydätte minut myös facebookista.