Suntio-hautausmaan hoitajan toimi

12.9.2017 09.09

Hautausmaalle töihin_S.jpg

Suntio-hautausmaanhoitajalle kuuluu suntion ja hautaustoimen tehtävät.
Tehtävän toimipaikka on Karinaisten kirkkoalue.

Kelpoisuusehtona on vähintään ammatillisessa koulussa suoritettu soveltuva ammatillinen tutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus ja alan tuntemus. Valittavan toimenhaltijan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.lut. kirkon jäsen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sopeutumiskykyä ja siihen kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 402, peruspalkka on 1.967,25 euroa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan viimeistään tiistaina 19.9.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pöytyän seurakunta, kirkkoneuvosto, Turuntie 1187, 21880 Pöytyä, kuoreen maininta ”suntio-hautausmaanhoitajan toimi” tai sähköpostitse osoitteella poytya.virasto@evl.fi. Viitetietoihin maininta ”suntio-hautausmaanhoitajan toimi”.

Tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Leena-Maija Rantala, p. 040-7522713 ja sähköposti leena-maija.rantala@evl.fi