Lähetysilta

Lähetysilta Yläneen seurakuntatalo

Vieraina seurakunnan nimikkolähetit Sirpa ja Roy Rissanen.

Tule kuulemaan, miten lentokone auttaa ja pelastaa!

Lähetyslentäjä Roy Rissanen kertoo, miten lentokoneet auttavat ja pelastavat kehitysmaissa. Roy valmistautuu uuteeen työjaksoon MAF:n (Mission Aviation Felloshipin) lentäjänä Mongoliassa. MAF:n työssä lentää maailmanlaajuisesti noin 130 lentokonetta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. MAF:n lentokoneilla toteutetaan vuosittain noin 60.000 lento-operaatiota, jotka vievät apua, iloa ja toivoa kehitysmaiden vaikeimmassa asemassa oleville ihmisille. Usein MAF myös avustaa katastrofiaputyössä sekä toteuttaa hengen pelastavan sairaslennon. Tule mukaan kuulemaan Roy ja Sirpa Rissasen mielenkiintoisesta työstä, jossa lentokone on laitettu hyvän palvelukseen.

Yläneen kirkkoalue

ti 31.7.2018 klo 0.00 - la 4.8.2018 klo 0.00

Huittisten Tuulikki-Vampulan -lentokenttä

Peltilintu -ilmailuleiri

Sinä 14-18 -vuotias! Kiinnostaako ilmailu? Oletko aina halunnut lentää kuumailmapallolla? Ilmoittaudu leirille osoitteessa www.maf.fi/peltilintu Ilmoittautuminen on käynnissä.