Loiskis-leiri

ti 1.8. kello 09.00 - pe 4.8. kello 16.00

Sastamala

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri on perinteinen toimintapainoitteinen telttaleiri, jossa paljon yhteistä tekemistä, yhdessäoloa, hiljentymistä ja elämyksiä.

Paikka: Kiikan Leiriaho, Sastamala
Kohderyhmä: Seurakuntien varhaisnuorten ryhmät (8-14-vuotiaat) Turun arkkihiippakunnan alueelta

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään 25.5.2017.
Ilmoittautumisajan päätyttyä tulleista peruutuksista perimme leirimaksun hinnan kokonaisuudessaan.

Leirin hinta: 65e/leiriläinen, sisarusalennus 20e

Järjestäjät: Nuori Kirkko ry.n Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirit, paikallisseurakunnat

Seurakunnan sivuille

Järjestäjä

Yläneen kirkkoalue, Pöytyän kirkkoalue, Karinaisten kirkkoalue, Oripään kirkkoalue

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

ti 24.7.2018 klo 10.00 - pe 27.7.2018 klo 16.00

Loimaan Kalikka