Puuhakerho

Yläneen Kanttorila

Kerho on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille.

Kerhonohjaajina toimivat Emma Markkula ja Ella Lehtonen. Kerhossa, pelataan, leikitään , askarrellaan ja puuhataan yhdessä. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset tytöt ja pojat. Kerho on maksuton.

Listätietoja voi kysellä Tarja Särkältä 044-5252 530

tarja.sarkka@evl.fi

Yläneen kirkkoalue

Varhaisnuorisotyöntekijä
Kyröntie 67
21800 Kyrö

Toimin nuorisotyöntekijänä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Vastuualueeni on varhaisnuorisotyö, 7 - 14v. lasten kerhotoiminta sekä kouluyhteistyö, mutta toimin myös muussa nuorisotyössä.

Olen mukana myös isoiskoulutuksessa sekä osallistun rippikoulutyöhön.

Toivon, että otatte minuun rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa nuorisoon liittyvissä asioissa, jos siihen tunnette tarvetta. Minut tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai löydätte minut myös facebookista.

Karinaisten hautausmaat

Hautakivien oikaisupäivä

Omaisten toivotaan olevan mukana.

Kumilan rukoushuone

Diakoniakerho

Kevään viimeinen yhteinen diakoniakerho

Virastot suljettu

Pöytyän seurakunnan virastot ke 23.5. poikkeuksellisesti suljettu tyky-päivän vuoksi, myös puhelinvaihde suljettu.