Partio

Partio on yksi seurakunnan työmuodoista ja siksi Pöytyän seurakunnassa nuorisotyönohjaaja Teija Haakana on nimetty seurakunnan ja partiolippukuntien yhteyshenkilöksi eli sepoksi.

Sepon pääasiallinen tehtävänä on tukea lippukuntia uskontokasvatuksen toteuttamisessa.
Seppo voi tarvittaessa osallistua myös lippukuntien leirien tai viikottaisten kokoontumisten suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Pöytyän seurakunnan alueella toimii kolme partiolippukuntaa.

KYRÖN KIURUT JA KOKOT
Lippukunnanjohtaja Atte Virtanen
p. 045-123 9291 tai virtanen.avj@gmail.com

Lippukunta löytyy myös Facebookista
Täytä Kyrön Kiurujen ja Kokkojen jäsenhakemus

YLÄNEEN KORPIJUNKKARIT
Lippukunnanjohtaja Maria Sankarilta
p. 050-575 2682 tai maria_sankari@hotmail.com

PÖYTYÄN PÖLLÖT
Lippukunnanjohtaja Verneri Nissilä
p. 045-111 6765 verneri.nissila@gmail.com

Pöytyän Pöllöjen kotisivut  tai Facebook
Täytä Pöytyän Pöllöjen jäsenhakemus

Partion jäsenmaksusta voit lukea Lounais-Suomen Partiopiirin sivuilta

Yläneen Korpijunkkarit kuuluvat Leijankorven alueeseen, johon kuuluvat Mynämäen Maahiset, Nousiaisten Henrikin Lippukunta, Ruskon Maunun-Partio, Vaakun Vartijat, Vahdon Korvenkävijät

Pöytyän Pöllöt ja Kyrön Kiurut ja Kokot kuuluvat Saviseudun alueeseen, johon kuuluvat myös Loimaan Nuotioloimut, Loimaan Saviset, Mellilän Menninkäiset, Alastaron Jyväset, Kosken Kerkät, Lähteen Tytöt ja Pojat, Saviseudun Peurat sekä Ypäjän Eränkävijät

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.