Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Erityisesti nuoria varten seurakunnassa on nuorteniltoja, leirejä sekä retkiä. Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki 13-17-vuotiaat nuoret eli jo ennen rippikoulua, voit tulla mukaan viettämään aikaa yhdessä muiden kanssa.

Isoskoulutus eli ISKO on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutuksen käytyäsi voit osallistua NUISKU-kurssille, joka on ihmissuhdetaitojen syventämistä ja oman itsensä tuntemisen harjoittelua. Lisää tietoa ISKOsta ja NUISKUsta löytyy täältä

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.