Katri Linnasalo

raamatunkäännöstyössä
Papua Uusi Guineassa
vuodesta 1984 alkaen.

Alla Katrin lähettämät nimikkokirjeet.

Yhteystiedot:
PO Box 1 (131)
Ukarumpa, EHP 444
Papua New Guinea
kännykkä +675-70162555

Katri Linnasalo toukokuu 2018

Katri Linnasalo helmikuu 2018

Katri Linnasalo joulukuu 2017

Katri Linnasalo syyskuu 2017

Katri Linnasalo kesäkuu 2017

Katri Linnasalo maaliskuu 2017

Roy ja Sirpa Rissanen

MAF (Suomen Lähetyslentäjät) lentää elämän puolesta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. Siellä, missä etäisyydet ovat pitkät, maantiet puuttuvat.

MAF:n työssä lentää maailmanlaajuisesti noin 130 lentokonetta kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. MAF:n lentokoneilla toteutetaan vuosittain noin 60.000 lento-operaatiota, jotka vievät apua, iloa ja toivoa kehitysmaiden vaikeimmassa asemassa oleville ihmisille. Usein MAF myös avustaa katastrofiaputyössä sekä toteuttaa hengen pelastavan sairaslennon.

Pöytyän uudet nimikkolähetit Roy ja Sirpa Rissanen työskentelevät Mongoliassa. Roy toimii lähetyslentäjänä ja Sirpa on mukana medialähetystyössä.

Roy Rissanen helmikuu 2018

Erityistyö Itä-Aasiassa

Tuemme lähetysyhdistys Kylväjän kautta työntekijäpariskunnan erityistyötä Itä-Aasiassa.

Diakonissa/Lähetyssihteeri
Oripään kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kertuntie 5
32500 Oripää

Puhelinpäivystys ti 9-11, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäynnit ja diakonia-avustusasiat Oripään ja Yläneen kirkkoalueilla
  • Lähetystyö koko seurakunnan alueella