Mielenterveys on yhteistyötä

Mielenterveys- ja päihdeasioissa Pöytyän seurakunta tekee yhteistyötä Pöytyän kunnan ja Pöytyän terveyskeskuksen kanssa. Yhteinen toimintamme on asiakaslähtöistä, luottamuksellista ja maksutonta.

Joka toinen perjantai juodaan diakonian aamukahvit Riihikosken seurakuntatalolla. Välillä tehdään reissuja uusiin paikkoihin lähiseudulla. Tervetuloa mukaan leppoisaan seuraan!

Kyrössä viikottain kokoontuvan mielenterveyskuntoutujien Vintti-ryhmän toiminnasta voi kysyä Pöytyän kunnan mielenterveys- ja päihdetyöntekijä Kirsi Kaasiselta.

Yhteistyötä tehdään myös Pöytyän terveyskeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien ja terveyskeskuksen ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kanssa asiakkaan luvalla - asiakkaan parhaaksi.

Minna Majuri-Kiiski
Johtava diakoniatyöntekijä
Pauliina Soikkeli-Viitamäki (virkavapaalla 2.10. asti)
Diakoniatyöntekijä/diakonissa