Päiväkerho 2016 / 2017

Päiväkerholaiset ovat 3-5-vuotiaita lapsia. Tyttöjä ja poikia, jokainen juuri omanlaisensa. Päiväkerhoon voi tulla kotihoidosta, perhepäivähoitajalta, mummilta, kummilta tai vaikka päiväkoti maailmasta silloin kun on vapaa päivä.

Päiväkerholaiset käyvät kerhoissa 1 - 2 kertaa viikossa,
2 - 3 tuntia kerrallaan.

Tarkempaa tietoa päiväkerhon sivuilla.

Perhekerho ja perhekahvila

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki. Ikään, kokoon ja  lapsilukuun katsomatta, riippumatta siitä oletko yksinhuoltaja, naimisissa tai parisuhteessa. Lapsesi voivat olla vauvasta koululaiseen, jokaiselle on  jotain mukavaa toimintaa. Tule ja tutustu toisiin vanhempiin leppoisan yhdessäolon merkeissä.

Perhekerho toimii Kyrön seurakuntakodissa perjantaisin. Perhekahvila Riihikosken seurakuntatalossa torstaisin ja Yläneen kanttorilassa perjantaisin. Perhekahvila toteutetaan yhteistyössä MLL:n kanssa.

Tarkempaa tietoa löydät sivulta perheet.

Minna Majuri-Kiiski
Johtava diakoniatyöntekijä