Päiväkerho 2018/ 2019

Päiväkerholaiset ovat 3-5-vuotiaita lapsia. Tyttöjä ja poikia, jokainen juuri omanlaisensa. Päiväkerhoon voi tulla kotihoidosta, perhepäivähoitajalta, mummilta, kummilta tai vaikka päiväkoti maailmasta silloin kun on vapaa päivä.

Päiväkerholaiset käyvät kerhoissa 1 - 2 kertaa viikossa,
2 - 3 tuntia kerrallaan.

Tarkempaa tietoa päiväkerhon sivuilla.

Perhekerho ja perhekahvila

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki. Ikään, kokoon ja  lapsilukuun katsomatta, riippumatta siitä oletko yksinhuoltaja, naimisissa tai parisuhteessa. Lapsesi voivat olla vauvasta koululaiseen, jokaiselle on jotain mukavaa toimintaa. Tule ja tutustu toisiin vanhempiin leppoisan yhdessäolon merkeissä.

Perhekerho toimii Kyrön seurakuntakodissa perjantaisin ja Oripään seurakuntatalossa keskiviikkoisin. Perhekahvila Riihikosken seurakuntatalossa torstaisin, ja Yläneen kanttorilassa keskiviikkoisin. Perhekahvilat toteutetaan yhteistyössä MLL:n kanssa.

Tarkempaa tietoa löydät sivulta perheet.

Johtava diakoniatyöntekijä
Pöytyän kirkkoalue

Puhelinpäivystys to klo 9 - 11, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

• Kotikäyntityö ja ikäihmisten kerhotoiminta Pöytyän kirkkoalueella
  • Avustukset Pöytyän kirkkoalueella

Lapsityön vastaava, lastenohjaaja
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Työhöni kuuluu:

• Päiväkerhot ja niiden toiminnan suunnittelu sekä toteutuksesta vastaaminen
  • Päiväkerho- ja perhetyön tapahtumien organisointi yhdessä muiden lapsi- ja perhetyötä tekevien henkilöiden kanssa
  • Yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen kanssa
  • Toiminnallisemmat päiväkerhot ja päiväkerholasten liikunnan lisääminen
  • Minuun voi olla yhteydessä aina kun joku asia päiväkerhojen osalta askarruttaa