Kerhot

Varhaisnuorten kerhoja ohjaavat kerhonohjaakoulutukseen tai isoskoulutukseen osallistuvat nuoret. Kerhotoiminta on maksutonta ja kaikille avointa toimintaa. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, näytellään sekä hiljennytään hartauteen.

YLÄNEELLÄ ALOITTAA TAAS PANNARIKERHO,

KERHO ON TARKOITETTU KAIKILLE 3-4 LUOKKALAISILLE LAPSILLE.

Kerhon aluksi tehdään yhdessä pannukakku ja sen paistuessa on aikaa tehdä läksyjä, pelata, askarrella yms.

Koska kyseessä on seurakunnan kerho, sisältyy ohjelmaan myös pieni hartaushetki. Lopuksi syödään pannari kaakaon kera.

Kerho maksaa 10e/ kausi

Tervetuloa mukaan !   :)

ORIPÄÄN SEURAKUNTATALOLLA ALOITTAA JÄLLEEN ASKARTELUKERHO, JOKA ON SUUNNATTU KAIKILLE 1.-4. LUOKKALAISILLE LAPSILLE.

KERHO ALOITTAA TOIMINTANSA KESKIVIIKKONA 13.9. KLO 13 - 16.00 ORIPÄÄN SEURAKUNTATALOLLA.

TERVETULOA MUKAAN UUDET JA VANHAT KERHOLAISET!

Kerhossa leikitään, pelataan ja askarrellaan. Lapset saavat kerhossa myös pienen välipalan.

Kerho maksaa 10€/lukukausi.

Ilmoittautumiset Tarjalle mielellään kirjallisella viestillä tai sähköpostitse mielellään 11.9.2017 mennessä.

Tarja Särkkä
Varhaisnuorisotyöntekijä