Kappalainen/Lähetys
21800 Kyrö

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.

Suntio-opiskelija

Karinaisten kirkko, Kirkkotupa

Talonmies-vahtimestari

Kyrön seurakuntakoti

Diakoniatyöntekijä/diakonissa
21800 Kyrö

Puhelinpäivystys ke klo 9 - 11, muina aikoina mahdollisuuksien mukaan. Kielitaito: suomi, englanti

• Perhekerhot
  • Kehitysvammaisten kerhot
  • Kotikäynnit ja ikäihmisten kerhotoiminta Karinaisten kirkkoalueella
  • Avustuksen Karinaisten kirkkoalueella

Varhaisnuorisotyöntekijä
21800 Kyrö

Toimin nuorisotyöntekijänä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Vastuualueeni on varhaisnuorisotyö, 7 - 14v. lasten kerhotoiminta sekä kouluyhteistyö, mutta toimin myös muussa nuorisotyössä.

Olen mukana myös isoiskoulutuksessa sekä osallistun rippikoulutyöhön.

Toivon, että otatte minuun rohkeasti yhteyttä kaikenlaisissa nuorisoon liittyvissä asioissa, jos siihen tunnette tarvetta. Minut tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai löydätte minut myös facebookista.

Lapsityön ja perhetyön vastaava lastenohjaaja
Karinaisten kirkkoalue Oripään kirkkoalue Pöytyän kirkkoalue Yläneen kirkkoalue
Kyröntie 87
21800 Kyrö

Tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Minulle voi soittaa tai sopia tapaamisesta.

Vastaan koko Pöytyän seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä.

Minut "löytää" päiväkerhoista sekä perhekahviloista lähes kaikkina arkipäivinä.

Perus päivä - ja perhekerhotyön lisäksi vastaan päiväkerhojen sisällöstä, tapahtumien organisoinnista ja uusien työmuotojen suunnittelusta. Omassa työssäni pyrin kehittämään seurakuntamme lapsi ja perhetyötä, sekä madaltamaan kynnystä tulla mukaan toimintaan.

Edistän seurakunnassamme päiväkerholaisten toiminnalisempia kerhoja, joihin kuuluu säännöllinen liikunta / ulkoilu / ohjattu aktiivinen toiminta.

Minuun voit olla yhteydessä mistä tahansa lapsia tai perheitä koskevassa asiassa joko puhelimella tai sähköpostilla. Kerhojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta olen sinuun yhteydessä kun vapaudun kerhosta.

Hautausmaan kausityöntekijä, Karinainen kk