Isoskoulutus eli ISKO

ISKO on rippikoulun käyneille nuorille tarkoitettua toimintaa. Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISKOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISKOn suoritettuasi saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

ISOSKOULUTUKSEN AIKATAULU

Isoskoulutuksessa kokoonnumme noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin mittaisiin yhteisiin koulutuspäiviin. Välillä vietämme aikaa leireillen seurakuntatalolla tai jossakin leirikeskuksessa.

Mukaan voit tulla vaikka et haluaisikaan toimia ohjaajana leireillä tai kerhoissa.

ISOSLEIRI Karinaisten Kyttien majalla 27.-29.4.2018

Uusi isoskoulutusryhmä sekä Nuisku-kurssi alkaa taas syksyllä!

Vastaan nuorisotyöstä koko Pöytyän seurakunnan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat mm. rippikoulu, isoskoulutus, nuortenillat, partio, leirit ja retket.

Yhdessä kerhonohjaajien ja isosten kanssa järjestämme retkiä, leirejä, sekä kerhotoimintaa seurakuntataloilla, nuorteniltoihin kutsumme kaikkia 13-17-vuotiaita.

Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, facebookin tai WhatsApp-palvelun kautta.

Toimistoni on Pöytyän seurakuntatalolla.