Ikäihmiset

Kohtauskulma on matalankynnyksen kohtauspaikka Kyrössä Osuuspankin kerhohuoneella klo 10.00 keskiviikkoisin kevät- ja syyskaudella. Tervetuloa kahville ja juttelemaan!

Diakoniakerhot kokoontuvat Kyrön, Pöytyän ja Riihikosken seurakuntataloilla klo 13.00 kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Kerho-ohjelmaan kuuluvat mm. hartaus, keskustelu ja kahvittelu. Joskus askartelemme diakoniamyyjäisiä varten. Tervetuloa mukaan yli kirkkoalue- ja kuntarajojen!

Suurella sydämellä sukkapiiri kokoontuu Oripään seurakuntatalolla n. kerran kuussa perjantaisin klo 13. Tervetuloa mukaan myös uudet sukantekijät!

Tilkkupiiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 13 Yläneen Kanttorilassa. Tehdään yhdessä sukkia ja tilkkupeitteitä.

Valokuva: Eila ja Eino -valokuvanäyttely, Anna-Katri Hänninen

Minna Majuri-Kiiski
Johtava diakoniatyöntekijä
Marja Seppälä
Diakonissa/Lähetyssihteeri
Kertuntie 5
32500 Oripää
Pauliina Soikkeli-Viitamäki (Vuosilomalla 26.6. - 23.7.)
Diakoniatyöntekijä/diakonissa
Kyröntie 67